Vi samarbejder med en lang række små og store organisationer.
Her kan du møde nogle af dem.

Curia og Progreso indgår nyt strategisk samarbejde

Progreso hjælper ansættelserne på vej hos Naturvidenskabernes Hus

Progreso hjælper Mariendal El-Teknik med at få strategien ud på skruetrækkeren

Eksplosiv vækstrejse kalder på nye kompetencer hos E-Komplet

HjulmandKaptain

I Progreso’s arbejde med HjulmanKaptain har fokus været at styrke ledelseskompetencerne i netværksovervågningen, samt styrke det personlige lederskab.

LÆS CASEN

Glerups

Fokus har været på udarbejdelse, eksekvering og opfølgning af strategi for Glerups. Efterfølgende er der arbejdet med organisationsudvikling og sparring med direktionen med strategien som omdrejningspunkt.

LÆS CASEN

Neas Energy

Fokus har været på personlig sparring og coaching af både ledere og medarbejdere med nøgleord som forandringsledelse, tilpasning af kompetencer samt processen fra specialist til leder.

LÆS CASEN

FlexDanmark

I Progreso’s arbejde med FlexDanmark har fokus været at styrke ledelseskompetencerne og samarbejdet i ledergruppen, samt sparring med den administrative direktør.

LÆS CASEN

Michael Therkildsen

I Progreso's arbejde sammen med Michael Terkildsen, har fokus været på at udvikle og træne de operationelle ledelseskompetencer, og styrke det personlige lederskab.

LÆS CASEN

Brüel Systems

Fokus har været på at styrke ledelseskompetencerne og samarbejdet i ledergruppen og mellemledergruppen hos Brüel Systems samt sparring med lederne.

LÆS CASEN

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk