Personlig lederskab - VIP Sparring

Med en personlig sparringspartner hos Progreso har du mulighed for at vende og få hjælp til at håndtere de problemstillinger og udfordringer, du står over for som leder eller nøgleperson

En kompetent sparringspartner

Her får du et personligt rum til at dele dine tanker og ideer om alt fra dit daglige arbejdsliv til organisatoriske udfordringer og muligheder. Uanset hvilken type faglig sparring du må have brug for, så vil du få en kompetent sparringspartner i Progreso.

Med et VIP coachingforløb får du en fortrolig sparringspartner, der har forståelse for dig og din situation, men samtidig kan stille dig de helt rigtige spørgsmål, der gør at du kan udvikle dig eller håndtere en problemstilling med succes.

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Struktur

Med et VIP coachingforløb aftales der én til to timers individuelle sparringsmøder med to til tre ugers mellemrum. Agendaen aftales fra gang til gang med udgangspunkt i den individuelle udviklingsplan

Indhold

Indholdet varierer alt efter, hvad du har brug for. Samtalerne tager udgangspunkt i dig og din hverdag. Det kunne eksempelvis være faglig sparring omkring din rolle, kommunikation eller håndtering af et givent problem.

Individuel tilpasning af forløbet

Udgangspunktet for forløbet kan være en individuel personlighedsprofil f.eks. en Everything DiSC, som vi udarbejder inden opstart. Den kan indgå som et ekstra grundlag for din adfærdsmæssige udvikling i relation til dig selv og til andre. Se mere om DiSC her.  

Selve sparringsmøderne tager udgangspunkt i dig og din situation og er fortrolige. Vi beskæftiger os bl.a. med planlægning, tidsstyring, effektivitet, kommunikation, relationer, motivation og selvledelse, men samtalerne tilrettelægges naturligvis ift. dine aktuelle behov 

Det betyder også, at der ikke er to forløb, der er ens; Hver enkelt sparring vil være fokuseret på at matche dine konkrete udfordringer og muligheder. 

”Udbyttet kommer ikke alene på det enkelte møde, men i mindst lige så stor grad i ugerne efter mødet, hvor der efterrationaliseres over dialogen. Møderækken har allerede resulteret i handlinger på alle niveauer i virksomheden; operationelt, taktisk og strategisk. Jeg kan varmt anbefale et sparringsforløb med Progreso."
- Thomas Hjort, tidligere administrerende direktør, Rikki Tikki Company

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk