Personlig lederskab - Personlig Effektivitet

Personlig Effektivitet er et kursus- og udviklingsforløb for både teams og for dig, som vil styrke dine planlægningsevner og lære at få mest muligt ud af din tid, således du får mere succes i jobbet. Du vil blandt andet få redskaber i effektiv tidsstyring og opgaveplanlægning, der tager udgangspunkt i dig og dine arbejdsvaner.

Anvend dig selv og din tid bedst muligt

Vi har alle 24 timer i døgnet, men det er helt op til dig, hvordan du vil bruge din tid, så du får mest gavn af dit tidsforbrug – og her får du plads til nogle refleksioner, som du kan bruge for at løfte såvel din effektivitet som din livskvalitet. Og du løfter samtidig det udbytte som din virksomhed/organisation får ud af dig – det viser vores erfaringer på så mange måder. Det er dig som person, der udfylder din funktion – derfor drejer processen sig rigtig meget om at fokusere på og reflektere over dine holdninger, vaner og mål.

Kursusmaterialet er en bog, som skal hjælpe dig med de rette refleksioner og en arbejdsmappe som skal sikre implementeringen af dine besluttede handlinger. – Og til at hjælpe med dette har du også en såvel serviceminded som udfordrende instruktør/sparringspartner.

Bogen består af 4 kapitler med områder som alle omhandler brugen af dig selv og din tid.

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Udbytte

Du kan generelt forvente:

  • En større tilfredshed med dig selv og dermed et forøget selvværd og en større selvsikkerhed
  • At du bliver mere resultatorienteret
  • At du bliver bedre til prioritering og planlægning
  • At du bliver bedre til at styre din tid
  • At du udvikler nye og effektive vaner

Forløbet "Personlig Effektivitet"

Personlig Effektivitet er et kursusforløb, der kan bruges som et individuelt forløb , som et internt gruppekursus eller som et åbent kursus:

Forløbet strækker sig over flere møder uanset om det er et individuelt møde eller et kursusforløb med flere deltagere. Derudover så er opfølgning og opsamling vigtige elementer i forløbet. Derfor strækker forløbet sig over en længere periode, som i øvrigt planlægges fra forløb til forløb - Og løbetiden er en garant for implementering.

Virksomhedstilpassede forløb

Dette forløb kan med fordel tilbydes til større medarbejdergrupper, hvor eksempelvis motivation, prioritering og planlægning er på dagsordenen. Her vil forløbet udarbejdes som et kursus med 10-15 deltagere ad gangen, og afvikles over typisk 4 halve dage. Den konkrete udformning af kurset sker i tæt koordination med virksomheden. Alle deltagere får gennemgået og udleveret materialet som anvendes på det individuelle forløb, så der er noget konkret at holde fast i efter kurset. 

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor lang tid tager det individuelle forløb? 

Der er 1 opstartsmøde, hvor materialet gennemgås og udleveres, derefter er der 4 sparringer. De tager ca. 1,5 time med 4 ugers mellemrum.  

2. Skal der bruges meget tid derhjemme? 

Det anbefales at læse hvert kapitel 1-2 gange mellem hver sparring. Dertil kommer besvarelse af refleksionsspørgsmål i den udleverede arbejdsmappe. De kunder der har fået mest ud af forløbet, arbejder målrettet med de aftalte indsatser i dagligdagen. 

3. Kan dette forløb afvikles online? 

Vi gennemfører sparringerne både som fysiske møder og som online møder via Teams eller tilsvarende 

4. Laver I også lederuddannelse? 

Vi tilbyder også lederuddannelse, som er tilpasset den enkelte virksomhed og den enkelte leder, og dermed også det aktuelle behov for kompetenceudvikling. 

5. Laver I også teamudvikling? 

’Samarbejde i teamet’ er et praksisorienteret forløb, som klæder dit team på til at håndtere konflikter, træffe bedre beslutninger og skabe resultater via styrket kommunikation og godt samarbejde i teamet.  

Forløbet giver forståelse for personlighedstyper, ændrer på dynamikkerne teammedlemmerne i mellem og udvikler både den enkelte medarbejder og teamet via praktiske øvelser og diskussioner.  

6. Hvem har lavet materialet? 

Det er vores egenudviklede koncepter for individuel udvikling, som er sammensat af kendt teori, refleksionsopgaver og sparring for at skabe de bedst mulige forudsætninger for individuel udvikling.  

7. Laver i andre personlige udviklingsforløb? 

Vi tilbyder tre personlige udviklingsforløb: Personlig effektivitet, Effektivitet & Succes og Succes i Ledelse. 

8. Hvad koster forløbet? 

Vi tilbyder skræddersyede forløb med den enkelte virksomhed, og prisen afspejler omfanget af dette forløb.   

9. Tilbyder I forløbet på både dansk og engelsk? 

Vi tilbyder og gennemfører forløb på både dansk og engelsk. 

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk