Ledelse

Personlig lederskab

Det personlige lederskab er dit mest dyrebare værktøj. Det handler om at synliggøre dine kompetencer og udfordringer, at få styr på dine vaner og din adfærd - Og på den måde bliver du god til selvledelse. Er du leder, skal du kunne lede dig selv før, at du kan lede andre. Er du medarbejder, vil du opleve større personlig effektivitet og tilfredsstillelse både privat og jobmæssigt, når du bliver god til at lede dig selv. 

Dit personlige lederskab er dit fundament i en foranderlig verden. For at være en dygtig leder, skal du være autentisk og bevidst om dine værdier. De bedste ledere er dem, som medarbejderne kan mærke. 

Læs mere her

Lederudvikling

Skab High Performance Ledelse med Progresos lederuddannelser. Uanset om du er ny som leder eller har rygsækken pakket med ledererfaringer, så har vi et forløb til dig, som gerne vil udvikle sig og styrke sin ledelsesmæssige position. 

Vidste du, at hver femte leder har ingen lederuddannelse? Nogle mener, at man er født som leder, andre mener at man ikke kan lære sig selv det. Vi mener, at man skal følge med i udviklingen og hele tiden kan blive en bedre og stærkere version af sig selv og for sine medarbejdere. 

Ved at styrke de faglige og personlige kompetencer for ledere på alle ledelsesniveauer, skaber vi bedre ledere. 

Læs mere her

Teamudvikling

Et stærkt team er den ultimative konkurrencefordel, fordi det netop er så få teams, som faktisk er gode til at samarbejde, skabe værdiskabende konflikter og som kender sine egne talenter og arbejder ud fra disse. Et velfungerende team kan bedre anvende sit potentiale, hvilket resulterer i en sundere og mere produktiv organisation. Derudover er teamudvikling en vigtig bestræbelse på flere områder end kun at skabe bedre resultater. Det reducerer også stress og utilfredshed hos de mennesker, der arbejder i disse organisationer, hvilket også har en dybtgående indflydelse på både arbejdet og privatlivet.

Men et godt og stærkt team skaber ikke sig selv. Her kan I læse mere om hvordan vi kan hjælpe jer på vej mod et stærkt team. 

Læs mere her

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk