Teamudvikling

Skab High Performing Teams og opnå fælles resultater og øget arbejdsglæde

Et stærkt team skaber resultater

Et stærkt team er den ultimative konkurrencefordel, fordi det netop er så få teams, som faktisk er gode til at samarbejde, skabe værdiskabende konflikter og som kender sine egne talenter og arbejder ud fra disse.

Et velfungerende team kan bedre anvende sit potentiale, hvilket resulterer i en sundere og mere produktiv organisation. Derudover er teamudvikling en vigtig bestræbelse på flere områder end kun at skabe bedre resultater. Det reducerer også stress og utilfredshed hos de mennesker, der arbejder i disse organisationer, hvilket også har en dybtgående indflydelse på både arbejdet og privatlivet.

Men et godt og stærkt team skaber ikke sig selv. Et team er en forsamling af forskellige individualister med hver deres styrker og svagheder, hvert deres talentområde, og for at vi kan optimere teamet bedst muligt, så er vi nødsaget til at skabe en bevidsthed om egne og andres roller, adfærdstil og kompetencer. Ved at være et team med disse forudsætninger, så bliver vi også bevidste om, hvor vi kan udvikle os og på den måde skabe bedre fælles resultater med et stærkt og gennemtrængende samarbejde.

Vi tilbyder rådgivning til dit team og jeres udvikling

Teamsamarbejde

Bliv bedre til at håndtere konflikter, træffe beslutninger og skabe resultater i teamet

Teamkompetencer

Afdæk dine talenter i teamet og opnå øget effektivitet og kvalitet i teamet

Teamsamarbejde i andre rammer

En ekstra dimension, der sikrer jeres ambitioner bliver til handlinger

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk