Teamsamarbejde i andre rammer

Det giver mening at investere i det gode samarbejde
- Både for den enkelte og for din bundlinje

Progreso & Uhrehøje

Progreso og Uhrehøje har i samarbejde udviklet et forløb med fokus på teamsamarbejde i andre rammer. Forløbet skal hjælpe virksomheder med at skabe bedre resultater ved at klæde dit team bedst muligt på til at tage sunde diskussioner og involvering i ufiltreret konflikt.

Det skal styrke grundstenen for et godt team, nemlig jeres tillid til hinanden, og hjælpe jer til at træffe bedre beslutninger.
Vi har kombineret vores styrker fra begge virksomheder for at tilbyde en ekstra dimension til det almindelige udviklingsforløb.

Hent materialet her!

Progreso

Progresos forløb 'Samarbejde i teamet' er et praksisorienteret forløb, som er bygget op omkring den anerkendte model for kompetenceudvikling; The Five Behaviours of a Cohesive Team. Modellen definerer det gode teamsamarbejde gennem mestring af tillid, konflikter, commitment, ansvar og fælles resultater. Værktøjet giver mulighed for at måle, hvor teamet ligger, og hvor udviklingsområderne befinder sig.

Uhrehøje

Uhrehøje bringer modellen videre til det næste skridt og accelerer samarbejdsprocessen med træning af adfærd i trygge autentiske rammer. Naturen skaber et åbent rum, som lader vores naturlige reaktioner komme til syne. Der er plads til fejl, og fejl koster ikke virksomheden noget i Uhrehøje.

Et specialiseret forløb

Vi ved, at det kan være en udfordring at holde fast i indsigt og læring i hverdagen. Derfor har vi udviklet dette specialiserede forløb, da vi tror på, at I lærer bedst via jeres handlinger, parallelt med at I forbedrer dem via jeres læring. Vores fælles arbejde bygger derfor på princippet om, at den bedste læring sker gennem handlinger og fælles oplevelser, fælles værdier, fælles mål og fælles resultater.

Udbytte

  • Bliv et team der skaber fantastiske resultater ved at stå sammen.
  • Skab samhørighed og styrk samarbejdet på tværs af jeres forskellige fagligheder og personligheder.
  • Få målinger der dokumenterer jeres udvikling.
  • Udfør reelle handlinger for at blive et mere sammenhængende og stærkere team.
  • Skab et udbytte der er nemt at implementere i dagligdagen.
  • Jo bedre sammenhold, des bedre signalværdi i virksomheden.
  • Skab konkurrencemæssige fordele som et velfungerende team.
  • Få det sjovere!

Eksempel på forløb

Forløb 1

Før opstart:

I har været på Progresos forløb; 'Samarbejde i teamet', hvor I har været igennem The Five Behaviors of a Cohesive Team.

Evaluering:

Simulation i Uhrehøje hvor ambitionerne fra opstartsforløbet bliver omsat til handlinger. De fem adfærd køres igennem med små evalueringer løbende. Konsulenter fra både Progreso og Uhrehøje vil være til stede under hele forløbet.
Stifter og direktør Bjørn Jakobsen og event- og oplevelsesaktør Jon Lindberg - måske bedre kendt som 'Vildmarks Jon' - bringer deres erfaringer fra blandt andet Robinson Ekspeditionen og konsulentbranchen i spil, når de løfter det teoretiske forløb til et praktisk.

Efter endt forløb:

Mulighed for at få lavet en statusrapport af teamets målinger efter behov.
Få indikation for teamets udvikling samt indsigt i hvor eventuelle justeringer eller forbedringer er nødvendige for at opnå de ønskede ambitioner.

Forløb 2

Forløb

2-3 overnatninger hos Uhrehøje. 

Vi arbejder med én adfærd ad gangen.
Efter hver adfærd tager vi i Outdoor simulator og praktiserer den teoretiske læring i spænd med løbende refleksion. 

Efter endt forløb: 

Mulighed for at få lavet en sammenligningsrapport, fra teamets målinger før opstart og efter endt forløb. Dette giver en indikation for teamets udvikling, samt hvor eventuelle justeringer eller forbedringer er nødvendige for at opnå de ønskede ambitioner. 

Det var fedt at praktisere det, vi havde lært under forløbet. Jeg har aldrig været den store udendørstype, og har det bedst med en seng og et rigtigt toilet - jeg følte mig dog tryg, da jeg så, at der var en base med indendørsfaciliteter, og det fik mig til at bryde mine egne grænser senere hen, fordi jeg gerne ville være en del af fællesskabet (...) tipierne var opvarmet, hyggelige og renlige og jeg havde jo slet ikke behøvet at bekymre mig.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk