Everything DiSC Workplace®-Certificering

Invester i læring, der holder, med en professionel certificering, som knytter dine medarbejdere sammen og fostrer en samarbejdskultur.

Everything DiSC® bliver stadigt mere populær i danske virksomheder. Det skyldes i høj grad, at det er et lettilgængeligt profilværktøj, som samtidig har en stor effekt.

En Everything DiSC®-certificering åbner op for et af de mest anerkendte og anvendte personprofilværktøjer i verden, der kan anvendes til at målrette arbejdet med bl.a. rekruttering, ledelse, udvikling, samarbejde, konflikthåndtering, teamudvikling, kommunikation og salg.

Kunne du tænke dig at blive Everything DiSC® certificeret og lære at anvende et af verdens mest populære personprofilværktøjer?

Så skal du tilmelde dig et af vores nedenstående DiSC-certificeringskursuser - som selvfølgelig kan foregå online!

Hvad er en Everything DiSC Workplace certificering?

En Everything DiSC Workplace certificering er en international godkendt certificering, som giver adgang til et af verdens mest anvendte og anerkendte person profilværktøjer.

Den bruges med succes verden over i både store og små organisationer til målrettet arbejde med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation.

En Everything DiSC Workplace® certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt og målrettet med organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering.

Bliv certificeret

D. 30. og 31. marts 2023

Læs mere og tilmeld dig her

Dato kommer snart 

Dato kommer snart 

I forbindelse med mit arbejde som HR-ansvarlig i GreenClick, har jeg arbejdet med professionalisering af vores rekrutteringsprocesser samt med samarbejde på tværs af organisationen i forskellige projektgrupper og i ledergruppen.
Som værktøj hertil har jeg taget en Everything DiSC Workplace Facilitator certificering. Dette gør, at jeg kan foretage forskellige analyser, som DiSC modellerne tilbyder, og jeg bruger disse både som afsæt for samarbejde i grupper, men også ift. rekruttering af nye medarbejdere.
DiSC er et værktøj, der er nemt at bruge og let at gå til, og jeg kan anbefale det til andre, der sidder med opgaver lignende mine egne.
- Anna Egeberg Christensen, HR-manager, GreenClick
I mit job er jeg i kontakt med mange forskellige personer, og i meget forskellige sammenhænge. DiSC-certificeringen har givet mig et større indblik i, hvordan jeg bedst forstår og håndterer de forskellige typer mennesker, jeg er leder for, og har givet mig et bedre grundlag for at forstå dem i den konkrete situation.
Jeg er også blevet klogere og mere opmærksom på, hvordan jeg selv opfattes af andre, og dermed hvordan jeg bedst får mine budskaber igennem afhængigt af, hvilken type person jeg kommunikerer med.
- Casper Nørgaard, Managing Partner, HjulmandKaptain

Hvorfor blive certificeret i Everything DiSC Workplace?

En værdifuld certificering

Deltagernes certificering som Everything DiSC Workplace-facilitator er baseret på mere end 40 års forskningsbaseret læring om profiler og +200 år som succesrigt forlag

Indgående viden

Vores undervisere lærer deltagerne, hvordan de kan udvikle dybere viden om Everything DiSC®-modellen og få erfaring med Everything DiSC Workplace-profilen samt udarbejde strategier for at navigere i de udfordrende scenarier, der kan opstå under en workshop eller coachingsession.

Varig indvirkning på din kultur

Certificeringen går dybere end de undervisningsmaterialer, som er til rådighed på Everything DiSC-faciliteringskittet. Deltagerne lærer strategier til at identificere en gruppes særlige behov, og de lærer at skræddersy faciliteringen til gruppens udfordringer med henblik på en varig effekt. På denne måde opnås en organisationskultur med engagement og samarbejde, hvor medarbejderne mestrer at anvende DiSC som samarbejdssprog.

Indhold under de to dage

 • Everything DiSC-modellen
 • Grundlæggende begreber i Everything DiSC
 • Indsigt i de 4 forskellige DiSC-stile
 • Fokus på den enkeltes arbejdsstil, behov og motivationsfaktorer
 • Evne til at tilpasse adfærd til de forskellige DiSC-stile i samarbejdssituationer
 • Indføring i facilitatorrolle og brug af tillægsrapporter
 • Vanskelige spørgsmål til Everything DiSC Workplace-rapporten
 • Coaching ud fra DiSC-profilen
 • Skab en DiSC-kultur
 • Sammenligningsrapporter mellem 2 personer og hele teams
 • Brug DiSC-profil som grundlag for vanskelige samtaler

Udbytte af certificeringen:

 • Licens til selv at styre, gennemføre og give tilbagemeldinger på DiSC-profiler
 • Værktøj til effektivt samarbejde og high performance
 • Større indsigt i og rummelighed over for forskellige personprofiler
 • Værktøjer til at styrke relationer i organisationen
 • At kunne facilitere samtaler ud fra Everything DiSC
 • Større arbejdsglæde – både for dig selv og for dit team
 • Udvidet selvforståelse til at opnå personlig succes
 • At være den bærende drivkraft i at skabe og udbrede en DiSC-kultur

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk