Hvorfor os?

Vores største passion er mennesker

Holdet bag Progreso

Historien bag: 

Progreso blev etableret i januar 2014 med fokus på rådgivning og kompetenceudvikling, og siden dengang har vi arbejdet med mere end 300 forskellige organisationer og virksomheder over hele landet. Kunderne spænder over alle brancher og fra opstartsvirksomhedsheder til veletablerede koncerner med en milliard omsætning. 

Vores CVR nummer har dog eksisteret i meget længere tid, da Progreso udspringer fra Optikas, som blev stiftet af Kaj Schytz i 2007. 

I august 2020 blev Progreso udvidet med et nyt forretningsben - nemlig rekruttering.  
Progreso er dermed blevet et mere full service konsulenthus med afdelinger i både consulting og recruitment. Den nye afdeling kommer i første omgang til at bestå af Charlotte Svane og Vibeke Lautrup, der begge kommer fra rekrutteringsvirksomheden &Friends.

Det du fokuserer på, får du mere af!

Vores mission

Vi ønsker at gøre en forskel indenfor både ledelse, teams og enkeltpersoner. Vi tror på, at sund ledelse og et godt teamsamarbejde er vilkårene for at opnå succes, både personligt og for virksomheden som helhed.

Det er vores mission at få så mange som muligt til at opleve goderne ved disse vilkår, samt opleve hvor stor en forskel en sund ledelse og et stærkt samarbejde kan medføre i form af forbedret resultater og en øget arbejdsglæde.

Denne mission udføres ved, at vi uddanner både ledere og teams i at arbejde med konkrete og operationelle værktøjer, som virker i en kompleks virkelighed.

Værdierne vi lever og leverer efter

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk