Vores mission

Vi ønsker at gøre en forskel indenfor både ledelse, teams og enkeltpersoner. Vi tror på, at sund ledelse og et godt teamsamarbejde er vilkårene for at opnå succes, både personligt og for virksomheden som helhed.

Det er vores mission at få så mange som muligt til at opleve goderne ved disse vilkår, samt opleve hvor stor en forskel en sund ledelse og et stærkt samarbejde kan medføre i form af forbedret resultater og en øget arbejdsglæde.

Denne mission udføres ved, at vi uddanner både ledere og teams i at arbejde med konkrete og operationelle værktøjer, som virker i en kompleks virkelighed.

Mød Progreso teamet

I Progreso er vi forskellige. Vi har forskellige baggrunde, personligheder og idéer. Netop denne forskellighed er én af vores styrker. En anden styrke er, at vi er specialister på hvert vores område, og vi dyrker og styrker denne specialisering, så vi altid kan tilbyde vores kunder det bedste indenfor hvert af vores ydelser. Vores konsulenter har enten en baggrund som ledere i større virksomheder eller har rødder i konsulentbranchen. Det giver os den perfekte mulighed for at være din sparringspartner, da vores brede erfaringer skaber en god platform i forhold til at kombinere forretningsforståelse med den personlige udvikling. Fælles for alle, er passionen for mennesker.

Denne passion vil du altid møde, når vi rådgiver og hjælper dig med den udvikling, du søger. En udvikling, der flytter dig!

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk