Everything DiSC

DiSC® er det førende personlige vurderingsværktøj, der bruges af over 1 million mennesker hvert år til at forbedre arbejdsproduktivitet, teamwork og kommunikation.

Et værktøj til personprofilering

Everything DiSC® er et individuelt værktøj, der kan bruges til at måle tendenser i den enkeltes personprofil og kommunikation, som giver unik indsigt i egen adfærd i arbejdsmæssig sammenhæng. 

En Everything DiSC® profil kan anvendes i mange forskellige arbejdsrelaterede sammenhænge. Den kan bl.a. målrette arbejdet med rekruttering af den rette profil, give input til hvor du, som del af en gruppe eller som leder, kan optimere din adfærd. Du får indsigt i, hvilke styrker og udfordringer du har i områder som samarbejde, konflikthåndtering, kommunikation og salg.  

Strukturen

En Everything DiSC® profil laves på baggrund af en række spørgsmål, hvor vi, efter analysen, kommer med en tilbagemelding på profilen, således du får det rette udbytte heraf. Vi tilbyder individuelle Everything DiSC® profiler, samt teambaserede. Hos Progreso har du mulighed for en række forskellige Everything DiSC® profiler, såsom WorkPlace, Work of Leaders, Sales, Management, 363 for Leaders og Productive Conflict. Hvilken der er den optimale for dig, afhænger af din rolle i virksomheden, og hvad dit udgangspunkt er. Læs mere om hver enkelt profil ved at hente nedenstående DiSC-materiale. 

Download DiSC-materialet her!

Med en Everything DiSC® profil kan du:  

 • Lære dig selv og andre bedre at kende 
 • Få en bedre forståelse for dine kollegaer og kunder.  
 • Selv- og teamudvikle  
 • Få konkrete forslag til håndtering af eventuelle konflikter 
 • Få klare pointere mod den optimale kommunikation og samarbejde med andre profiler 

Historien bag DiSC®

DiSC® har eksisteret i mange år og har sine rødder i psykologi og forskning. DiSC®-modellen opstod i 1920’erne og er siden udviklet og vokset til en multifacetteret læringsløsning, som er designet til at skabe personlige indsigter, der kan skabe engagement og samarbejde i moderne omskiftelige arbejdsmiljøer. Tag med på en tidsrejse, og lær mere om milepælene, der har været med til at forme Everything DiSC®, som vi kender det i dag.

Læs mere her

FAQ om Everything DiSC®

Få svar på ofte stillede spørgsmål om Everything DiSC® 

 • Kan min DiSC-profil ændre sig over tid?  
 • Kan jeg købe en profil til en anden?
 • Er der forskelle i DiSC-stilarter baseret på arv eller køn?
 • Hvor lang tid tager det at gennemføre DiSC-testen?

Læs mere her

Certificeringer

En Everything DiSC®-certificering åbner op for et af de mest anerkendte og anvendte personprofilværktøjer i verden, der kan anvendes til at målrette arbejdet med bl.a. rekruttering, ledelse, udvikling, samarbejde, konflikthåndtering, teamudvikling, kommunikation og salg.

Kunne du tænke dig at blive Everything DiSC® certificeret og lære at anvende et af verdens mest populære personprofilværktøjer?

Læs mere her

Se et udpluk af DiSC-profilerne her

 • Everything DiSC Workplace

 • Everything DiSC Sales

 • Everything DiSC 363 for Leaders

 • Everything DiSC Management

 • Everything DiSC Work of Leaders

Læs mere her

Fordelene ved DiSC

DiSC®-vurderinger anvendes over hele verden i tusinder af organisationer i alle størrelser, større statslige agenturer, non-profit og Fortune 500-virksomheder.

I modsætning til mange personlighedsprofiler gør alle DiSC-profiler mere end giver indsigt i en persons opførsel og karakter. Vores profiler blev oprettet med tanke på arbejdspladsforholdene og tilbyder strategier til at arbejde med, lede, styre, coache eller sælge til andre. Den nyeste profil vedrører produktiv konflikt.

Læs mere her

Download DiSC-materialet

 • 363 for leaders 

 • Management profil 

 • Productive Conflict 

 • Salgsprofil 

 • Work of Leaders

 • Workplace profil 

 

Download materialet her

Indhold

En Everything DiSC® profil kan anvendes i mange forskellige arbejdsrelaterede sammenhænge. Den kan bl.a. målrette arbejdet med rekruttering af den rette profil, give input til hvor du som leder skal være opmærksom. Du få indsigt i hvilke styrker og udfordringer du kan fokusere på ved områder som samarbejde, konflikthåndtering, kommunikation og salg. Everything DiSC® har tillige den styrke at der kan laves sammenligningsrapporter, så du kan se hvordan du bedst arbejder sammen med en anden.

Udbytte

Med en Everything DiSC® profil lærer man sig selv bedre at kende, og man får en bedre forståelse for sine kollegaer. og kunder. Værktøjet kan aktivt bruges til selvudvikling og teamudvikling, da det giver indsigt og forståelse for egen og andres adfærd, udfordringer og styrker. Det giver dig konkrete forslag til håndtering af eventuelle konflikter, samt hvordan du bedst muligt kommunikere og samarbejder med andre profiler - det kan enten være kollegaer eller kunder.

Se en kort introduktion til Everything DiSC® Workplace profil

SWBC anerkender den værdi, som hver DiSC-stil tilfører arbejdspladsen. Virksomheden har brugt det til deres fordel for at danne afbalancerede teams, der leverer unikke perspektiver og samarbejder om idéer mellem afdelinger for i sidste ende at få virksomheden til at udvikle sig. Med en fastholdelsesgrad på 90% udformer uddannelsesgruppen effektiviteten af Everything DiSC® og finder fortsat måder at maksimere denne løsning på. De tog tilmed DiSC® et skridt videre og skabte “DiSC Field Edition”, som er et 4-ugers kursus i Everything DiSC for medarbejdere uden for SWBC’s hovedkvarter. Effekten af Everything DiSC har været uvurderlig for SWBC. Den har gjort medarbejderne i stand til at udleve deres kerneværdier og har skabt sammenhold på tværs af organisationen. “Everything DiSC er livsforandrende,” siger Smith. “Vi gør en forskel for de mennesker, vi betjener, ved at skabe et positivt miljø for dem, så de kan følge deres passioner både hos SWBC, derhjemme og i deres fremtidige karrierer.”

- Mandy Smith, SWBC

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk