Cases

Mød vores samarbejdspartnere

Gennem samarbejdet med Progreso er jeg blevet bevidstgjort om, at de bedste ledelsesresultater opnåes ved et ægte og tillidsfuldt teamwork i en ledergruppe, der har et klart fælles mål og formår at arbejde loyalt for hinanden. Sådan en ledergruppe sender klare, forklarede og ens signaler ned gennem medarbejderhierarkiet. Samarbejdet med Progreso skabte de efterlyste forbedringer.

Forvaltningschef, Jammerbugt kommune

Uffe Viegh Jørgensen

Vi samarbejder med en lang række små og store organisationer.

Her kan du møde nogle af dem.

MAN Energy Solutions

Progreso’s arbejde hos MAN Energy Solutions er startet med effektivitetsudvikling af team og individ for nye medarbejdere og ledere. Udbyttet har været personlig indsigt om egne styrker og udfordringer, og konkrete værktøjer til forbedret fokus og prioritering.

LÆS CASEN

Jammerbugt Kommune

Fokus har været på at styrke ledelseskompetencerne, samarbejdet i ledergruppen, opnå mere tillid til hinanden og gøre hele lederteamet mere flydende. De ydelser Jammerbugt Kommune har anvendt er ”The five behavior of a cohisive team,” hvor der peges på fem adfærdsmønstre et lederteam bør mestre.

LÆS CASEN

Coolshop

Fokus har været på at styrke ledelseskompetencerne og samarbejdet i ledergruppen, samt sparring med den administrerende direktør og marketingsdirektøren.

LÆS CASEN

HjulmandKaptain

I Progreso’s arbejde med HjulmanKaptain har fokus været at styrke ledelseskompetencerne i netværksovervågningen, samt styrke det personlige lederskab.

LÆS CASEN

Glerups

Fokus har været på udarbejdelse, eksekvering og opfølgning af strategi for Glerups. Efterfølgende er der arbejdet med organisationsudvikling og sparring med direktionen med strategien som omdrejningspunkt.

LÆS CASEN

Neas Energy

Fokus har været på personlig sparring og coaching af både ledere og medarbejdere med nøgleord som forandringsledelse, tilpasning af kompetencer samt processen fra specialist til leder.

LÆS CASEN

HMK Bilcon

Fokus ved HMK Bilcon har været at forbedre performance og skabe værdiskabende konflikter fremfor en destruktiv adfærd, som prægede ledergruppen. Der er blevet arbejdet med at skabe en mere ensartet adfærd og styrke tilliden i ledergruppen ved hjælp af forløbet "The Five Behaviors of a Cohesive Team".

LÆS CASEN

FlexDanmark

I Progreso’s arbejde med FlexDanmark har fokus været at styrke ledelseskompetencerne og samarbejdet i ledergruppen, samt sparring med den administrative direktør.

LÆS CASEN

Michael Therkildsen

I Progreso's arbejde sammen med Michael Terkildsen, har fokus været på at udvikle og træne de operationelle ledelseskompetencer, og styrke det personlige lederskab.

LÆS CASEN

Brüel Systems

Fokus har været på at styrke ledelseskompetencerne og samarbejdet i ledergruppen og mellemledergruppen hos Brüel Systems samt sparring med lederne.

LÆS CASEN

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk