Progreso Education

Progreso Education tilbyder både fysiske og virtuelle kurser til medarbejdere og ledere. Alle vores kurser er tidsrelevante, og skaber synlige resultater for både dig og din organisation. Vores undervisere er specialister på deres område, og har både praktisk erfaring og teorien på plads. Holdets kompetencer spænder bredt og dybt, og vi udbyder derfor kurser for enhver smag og for en bred målgruppe. 

Kursernes emner er mange, og rummer alt fra personlig udvikling og trivsel, konkrete ledelsesværktøjer, samarbejde og servicekommunikation, til indsigt i vigtige begreber og trends indenfor arbejdsliv, HR og ledelse. Progreso-holdet er erfarne undervisere og kursusholdere, og du er derfor i kompetente trygge hænder hos os, fra start til slut.

Har du ønsker til et kursus, eller har du behov for et lukket kursushold for din virksomhed, så glæder vi os til at høre fra dig.

Vinter/Forår 2023

Psykologisk Tryghed på arbejdspladsen – Medarbejderens muligheder og ansvar

D. 1. og 2. februar 2023

Bidrager du til psykologisk tryghed og trivsel på din arbejdsplads?

Kursets formål

Oplevelsen af psykologisk tryghed er essentielt for alle involverede i organisationen for at bevare sin mentale sundhed og trivsel, og en nødvendighed for at kunne præstere bedst muligt. Psykologisk tryghed betragtes oftest som en ledelsesopgave at sikre, men hvad kan du som medarbejder gøre?
Vi har viden og værktøjer, som kan hjælpe dig, så du som medarbejder kan være med til at sikre en oplevet tryghed, hvor du og dine kolleger trives. På kurset får du en større indsigt i, hvad der skal til for at vi oplever psykologisk tryghed, og hvordan vores og andres handlinger kan påvirke trygheden positivt og negativt.

Tilmelding på business@progreso.dk 

Læs mere her

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk