Consulting

Vi giver ledere og teams operationelle og enkle værktøjer, der virker i en kompleks virkelighed

Operationaliser strategien via udviklingsforløb til medarbejdere, ledere og teams

  • Hos Progreso får du hjælp til udvikling og uddannelse uanset din rolle i virksomheden. Vores forløb er alle tilpasset efter behov til organisationer, virksomheder, teams og enkeltpersoner.
  • Vi tilbyder workshops, uddannelser og coaching/sparring inden for ledelse, personprofiler, teamsamarbejde, talentudvikling, strategiimplementering, personlig effektivitet og meget mere.
  • Fælles for alle vores ydelser er, at det er mennesket, dvs. dig og dine udfordringer er i fokus. Hos os får du en samarbejdspartner, som effektivt sammen med dig kan rykke dig i din personlige udvikling.

Vi tilbyder rådgivning til...

Personligt lederskab

Bliv god til at lede dig selv

Lederudvikling

Styrk dine evner som leder

Teamudvikling

Bliv et bedre team og skab resultater sammen

Talentudvikling

Optimer brugen af dine medarbejderes kompetencer

Gennem samarbejdet med Progreso, er jeg blevet bevidst om, at de bedste ledelsesresultater opnåes ved et ægte og tillidsfuldt teamwork, der har et klart, fælles mål og formår at arbejde loyalt for hinanden.
- Uffe Viegh Jørgensen, Jammerbugt Kommune
Alle Coolshops ledere har gennemgået Effektivitet & Succes, og det lederne og vores virksomhed har fået ud af processen, har langt oversteget vores forventninger.
- Jacob Risgaard, Coolshop.com
Efter forløbet, The FIve Behaviors of a Cohesive Team, har vi fået en super dygtig ledergruppe, der arbejder mere med bæredygtighed, effektivisering og automatisering.
- Peter Jensby, HMK Bilcon

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk