Fordelene ved Everything DiSC

DiSC®-vurderinger anvendes over hele verden i tusinder af organisationer i alle størrelser, større statslige agenturer, non-profit og Fortune 500-virksomheder.

DiSC er det førende personlige vurderingsværktøj, der bruges af over 1 million mennesker hvert år.

DiSC er let forståelig og mindeværdig. Dette er ikke et program for at få alle til at føle sig godt og derefter gå tilbage til deres skrivebord og glemme det. Der er opfølgningsværktøjer og information til at udvide læringen.

DiSC er godt undersøgt og valideret. Se en forskningsrapport eller Everything DiSC Manual.

DiSC er engagerende. Undersøgelser på arbejdsstedets engagement viser priserne omkring 30%. DiSC kan forbedre dette ved at forbedre kommunikation og feedback, vise organisationens engagement over for sit personale og skabe mere selvbevidste medarbejdere.

DiSC er fleksibel. Organisationer har integreret det i deres onboarding, teamudvikling, managementtræning, salgstræning og lederudviklingsprogrammer.

DiSC handler ikke kun om enkeltpersoner. Det handler om forhold. Hver af profilerne søger at vise, hvordan vi er forskellige, men kan stadig arbejde effektivt sammen.

DiSC handler om at få resultater. Hver profil inkluderer handling- eller reflektionselementer, der er målrettet mod at opnå mere succes med at arbejde sammen med andre, styre andre, lede andre eller sælge til andre.

Hvad er fordelene for virksomheden?

Oprettet til organisationer
I modsætning til mange personlighedsprofiler gør alle DiSC-profiler mere end giver indsigt i en persons opførsel og karakter. Vores profiler blev oprettet med tanke på arbejdspladsforholdene og tilbyder strategier til at arbejde med, lede, styre, coache eller sælge til andre. Den nyeste profil vedrører produktiv konflikt.

Fleksibilitet
Enhver kan administrere vurderingen. Du kan bruge konsulenter eller interne undervisere til at lette DiSC-træning. De, der tager vurderingen, får en e-mail med et link til den vurdering, som de kan tage på under 20 minutter. Facilitationssæt gør det nemt at levere et program omkring DiSC. Moduler, der kan tilpasses, vejleder træneren og giver uddelingssteder, videoer og aktiviteter.

Everything DiSC® 
Hvis du introducerer Everything DiSC® til din organisation, kan du være sikker på, at du bruger et produkt med

  • En forskningsvalideret læringsmodel
  • Indgående rapportering
  • Tip, strategier og handlingsplaner
  • Mindeværdige koncepter
  • Et fælles sprog, der hjælper holdene med at forstå hinanden og arbejde bedre sammen
  • Fungerer som et springbræt til samtale og teambuilding
  • Forbedrer medarbejdernes og arbejdspladsens kommunikation
  • Hjælper dig med at forstå mennesker, der ikke kan lide dig - eller som er for meget som dig
  • Reducerer konflikt og undgår misforståelser

Fordele for individet

Resultaterne af vurderingsprofilen er designet, så det er let at forstå og huske din adfærdsstil og indsigt. Skrivningen er spændende, og det visuelle er mindeværdigt. Det er let at forstå din profil uden hjælp fra en uddannet professionel.

Fordele for træneren eller facilitatoren

Brugervenlighed
Mens mange undervisere vælger at blive certificeret på DiSC, er det ikke nødvendigt for at lette et produktivt seminar eller workshop. Faciliteringssæt er tilgængelige til alle DiSC-vurderinger.

Papirprofiler kan nemt selvskåres under en træningssession. Med online-profiler scorer EPIC-administratorkontoen alle test elektronisk, giver dig mulighed for at køre de rapporter, du har brug for, og placerer dit eget branding på alle rapporter.

Undersøgte og pålidelige
DiSC-vurderinger er omfattende undersøgt og tidstestet. Udgiveren af DiSC-vurderinger, Wiley, er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for instrumentudvikling og anvendelse gennem omhyggelige forsknings- og udviklingsprocesser.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk