Ofte stillede spørgsmål om Everything DiSC

 

Kan min DiSC-profil ændre sig over tid?
Den gennemsnitlige personprofil har tendens til at forblive forholdsvis ensartet over tid. Selvom du måske finder små forskelle i dine resultater fra, du bliver vurderet første gang til den næste, er det usandsynligt, at du vil opleve store skift i stil. Hvis der dog har gået to år eller mere, siden du sidst indtog profilen, eller du har været igennem en større livsændring, anbefaler vi, at du tager den igen for at sikre den mest nøjagtige og ajourførte information.

Kan jeg købe en profil til en anden?
Jo da! Når du køber en online profil, vil du modtage en e-mail med et link til vurderingen. Bare send den e-mail til din ven, familiemedlem eller kollega. De kan derefter klikke på linket, oprette en adgangskodebeskyttet konto og tage vurderingen. De vil være i stand til at se og downloade deres profil, så snart de afslutter vurderingen. Du kan ikke se deres resultater, medmindre de vælger at dele dem med dig.

Hvorfor er der et lille i i DiSC?
Brug af et lille bogstav i DiSC er en måde at skelne Everything DiSC® og DiSC® Classic fra andre vurderinger, der er baseret på DISC-modellen. DISC-modellen kunne ikke være varemærket, men vurderingen og den deraf følgende rapport kunne. Det lille i er en del af varemærket.

Har farverne nogen betydning?

Selve farverne er på ingen måde repræsentative eller relevante for de faktiske stilarter. De er valg af design og branding, der adskiller Everything DiSC fra andre vurderinger.

Inscape (nu Wiley) var den første, der brugte circumplex-modellen (variabler er arrangeret i todimensionelt rum i en cirkulær matrix og langs to ortogonale akser), og de valgte farver til visuelt at adskille stilerne. De viser, hvordan nogen har aspekter af hver stil. Det er tydeligt gennem farveskyggen, at en person med en i-stil også har lidt D, S og C.

Er der forskelle i DiSC-stilarter baseret på arv eller køn?
Forholdet mellem arv og hældning er af praktisk betydning. En ANOVA, der sammenlignede mænd og kvinder med tilbøjelighed, frembragte også statistisk signifikante resultater ved p <0,01. Kønsmæssige forskelle tegnede sig dog for under 1% af variansen.

Kilde: Everything DiSC® Manual, side 97-98

Hvor lang tid tager det at gennemføre DiSC-testen?
Det tager cirka 15 minutter at udfylde spørgeskemaet. Du besvarer cirka 80 spørgsmål til en Everything DiSC-vurdering. Computerstyret adaptiv test bruges, så du kan have flere eller færre spørgsmål, afhængigt af hvor mange svar, der er behov for for at bestemme din stil.

Hvor kan jeg finde en kopi af min DiSC-profil?
Vi opbevarer ikke kopier af din profil (er). Du kan dog gentage din profil, hvis du vender tilbage til den e-mail, der indeholder linket til vurderingen. Klik på det, og følg instruktionerne for at vende tilbage til din rapport. Eller endnu bedre, log ind på MyEverythingDiSC.com og tilføj din rapport der, så du altid kan finde den let. Du har stadig brug for koden fra den oprindelige e-mail eller fra forsiden af ​​din rapport.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk