Talentudvikling

Vi bliver en bedre udgave af os selv og bliver 50 – 120% mere effektive, når vi primært arbejder inden for vores toptalenter. Ved du om dine medarbejdere gør det, og hvordan virksomheden bedst støtter op om dette?

Ved at finde og udvikle dine talenter i virksomheder sikrer du, at de bedste fastholdes, samt at du får en virksomhedstilpasset udvikling der matcher jeres strategi.

Udvælgelse af dine talenter

En af virksomhedens vigtigste ressourcer er de nuværende medarbejdere. Vi kan hjælpe med at skabe overblik over dine nuværende medarbejdertalenter, og bistå med at optimere anvendelsen af deres kompetencer. Giver du dine medarbejdere lov til at anvende deres toptalenter er det dokumenteret, at de bliver mere effektive, får mere succes i det de laver og dermed bliver mere engagerede i deres job.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at udnytte og identificere potentiale i din virksomhed. I arbejdet med optimering af virksomhedens talenter bruger vi talenttesten TT38 fra Talent Unlimited. Den eller de talentkandidater der skal igennem talentudviklingsforløbet, vil blive taget i hånden af specialister indenfor de områder, der bliver defineret i forløbet. Hvert forløb tilpasses, så den matcher virksomhedens behov og ønsker.

Gallup International’s Meta-Analyse viste følgende relation når medarbejder arbejde med deres toptalenter:

  • Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
  • Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
  • Profit: 14.4–29.4% forøgelse
  • Salg: 10.3–19.3% forøgelse

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

En undersøgelse viser, at:

  • 21% af de medarbejdere som skiftede job, ikke oplevede at der var den ønskede plads til personlig og faglig udvikling.
  • Det er helt essentielt at medarbejdere oplever, at de kan udvikle kompetencer, de finder styrkende og interessante.

Talentudviklingen

I arbejdet med optimering af virksomhedens talenter bruger vi talenttesten TT38 fra Talent Unlimited.

Et talent kan defineres ved en person, virksomheden kan se indtræde i en specifik ny rolle på den længere bane. Det kan være som leder, projektleder, faglig ansvarlig, koordinator eller lignende. Det kan også være en person der er i spil til et nyt job internt i virksomheden. 

Talentudviklingen dækker over alle processer, hvori en medarbejders rolle redefineres i vid udstrækning. Noget af det vigtigste at se på, er treenigheden bestående af: Nærmeste leder – Arbejdsopgaver – Kollegaer/Kultur. Når følgende 3 ting er i godt samspil, medfører det at vedkommendes talenter kommer i spil, og her har medarbejderen størst muligt potentiale for succes.

Medarbejdere med en selvindsigt i egne talenter får en øget forståelse og accept af, at de indeholder en unik sammensætning af talenter. Denne indsigt giver medarbejdere samt lederen, en forståelse af hvilke opgaver og roller der passer til dem, hvad der skal udvikles på, og vigtigst af alt, hvorfor. 

Den eller de talentkandidater der skal igennem talentudviklingsforløbet vil blive taget i hånden af specialister indenfor de områder der bliver defineret i forløbet. Hvert forløb tilpasses så den matcher virksomhedens behov og ønsker.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk