Find jeres talenter

Vi bliver en bedre udgave af os selv og bliver 50 – 120% mere effektive, når vi primært arbejder inden for vores toptalenter. Ved du om dine medarbejdere gør det, og hvordan virksomheden bedst støtter op om dette?
Ved du nok om, hvordan du og dine kollegers talenter er i teamet? Ved at få indsigt i teamets talenter, kan man bedre udnytte den enkeltes potentiale og understøtte det gode team.

Bedre udnyttelse af dine medarbejderes kompetencer individuelt og i teamet

En af virksomhedens vigtigste ressourcer er de nuværende medarbejdere. Vi kan hjælpe med at skabe overblik over dine nuværende medarbejdertalenter og dermed optimere udnyttelse af deres kompetencer. Når du giver dine medarbejdere lov til at udnytte deres toptalenter er det dokumenteret, at de bliver mere effektive, får mere succes i det de laver og dermed bliver mere engagerede i deres job.

Gallup International’s Meta-Analyse viste følgende relation når medarbejder arbejde med deres toptalenter:

 • Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
 • Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
 • Profit: 14.4–29.4% forøgelse
 • Salg: 10.3–19.3% forøgelse

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Medarbejderudvikling

I arbejdet med afdækning af medarbejdernes talenter bruger vi talenttesten TT38 fra Talent Unlimited. afdækningen af jeres talenter dækker over alle processer, hvori en medarbejders rolle redefineres i vid udstrækning. Noget af det vigtigste at se på, er treenigheden bestående af: Nærmeste leder – Arbejdsopgaver – Kollegaer/Kultur. Når følgende 3 ting er i godt samspil, medfører det at vedkommendes talenter kommer i spil, og her har medarbejderen størst muligt potentiale for succes.

Medarbejdere kan med afsæt i deres talenterne udvikle en selvindsigt, der bidrager til, at de får en øget forståelse og accept af, at de indeholder en unik sammensætning af talenter. Denne indsigt giver medarbejdere samt lederen, en forståelse af hvilke opgaver og roller der passer til dem, og vigtigst af alt, hvorfor. Når dette er afdækket, kan der defineres en tilpasset udvikling af jeres talenter så det matcher medarbejderen og virksomheden. 

Det kan også være fornuftigt at se på, om en nuværende ansat kan excellere i sin rolle. Når en medarbejder skifter jobrolle, leder eller arbejdsopgaver internt, så er det her vigtigt, at virksomheden går ind og understøtter vedkommendes ”talenter”. Her øger virksomheden markant sine chancer for, at medarbejderen får succes i den nye rolle.

Læs mere om talentudvikling her!

En undersøgelse viser, at

 • 21% af de medarbejdere som skiftede job, ikke følte at der var den ønskede plads til personlig og faglig udvikling.
 • Det er helt essentielt at medarbejdere føler, at de kan udvikle kompetencer, de finder styrkende og interessante.

Salgsudvikling

I forbindelse med ansættelse og udvikling af sælgere, kan vi i deres talentmix se i hvilke salgsroller sælgeren har størst potentiale for at opnå succes og hvilke talenter der understøtter dette.

Får vi understøttet sælgerens talenter kan vi:

 • Løfte salget med 10-15%
 • Få den enkelte sælger langt hurtigere i mål på budget
 • Øge kundetilfredsheden

En af vores kunder ønskede vækst i deres salgsafdelingen, og ønskede ansættelse af en top sælger. Ved gennemgang af deres team, fandt vi ud af, at teamet bestod af top sælger, men de manglede kompetencer indenfor administrative områder. Derfor anbefalede vi dem, at i stedet for at ansætte en top sælger skulle de ansætte en salgssupporter. Dette gav en tredobling af deres salgstal.
En af vores kunder kontaktet os, da et af deres team efter omstrukturering ikke performede som før. Vi lavede en teamprofil hvor vi fik et tydeligt billede af teamets kompetencer samt eventuelle mangler. Det vidste sig, at de kompetencemæssigt ikke var dækket ind til opgaven, så der skulle lidt justeringer til. Ligeledes fik lederen for afdelingen et bedre indblik i hans team kompetencer, så han bedre udnytte dem til glæde for medarbejderne.

Teamkompetencer

Med en TT38 teamprofil kan I få et tydeligt billede af teamets kompetencer samt eventuelle mangler.
Denne profil bruges til optimering af samarbejdet i teamet. / forståelse af den enkeltes rolle i teamet.

Som leder kan du bruge TT38 teamprofilen til input til jeres teamudvikling - eksempelvis via Teamsamarbejde, hvilket vi oplever giver en øget produktivitet samt et sundere og mere understøttende arbejdsmiljø. Samtidig kan du målrette og uddelegere opgaver afhængig af den enkelte medarbejders toptalenter. 

Vidste du, at High Performance Teams:

 • har en tendens til hurtigere at acceptere forandringer?
 • har en større forståelse for det fælles mål?

TT38 Teamprofilen anvendes også i forbindelse med opkøb, sammenlægningen af firmaer eller organisationsændringer. Her opnås et tydeligt billede af teamets kompetencer samt eventuelle mangler.

Ofte stillede spørgsmål

1. Vi har efter omstrukturering et team der ikke performere kan I hjælpe?

Det kan vi godt, kontakt os uforpligtende.

2. Ønsker at øge vores salg væsentlig, kan I hjælpe?

Det kan vi godt, kontakt os uforpligtende, vi kan øge salget med 10-15%.

3. Hvor lang tid tager forløbet?

Det vil variere i forhold til behovet, så kontakt os uforpligtende for en vurdering.

4. Det er dyrt at bruge konsulenter, har ført brugt det uden held

Det er en god investering – I kan prøve at regne på hvad en fejlansættelse vil koste jer eller ansættelse af en middelmådig medarbejder? Undersøgelser fra Harvard viser at størstedelen af jobskifte forekommer inden for 12 måneder.

Den Succesfulde Rekruttering sikre at medarbejdere med talent for jobbet, som minimum producerer det dobbelte. Der findes faktisk eksempler på medarbejdere, som producerer 9 gange så meget samt medarbejderengagement forøges med 9-15%, når medarbejdere talenter matcher job, kulturen og nærmeste leder.

Kontakt os uforpligtende for at hører nærmere, hvad vi kan tilbyde jer.

5. Laver I også outplacement?

Ja! Du kan læse mere under "Outplacement". 

6. Laver I også medarbejderudvikling?

Ja! Vi har forløb til medarbejderudvikling og hvordan I bedst bruger den talentmasse i har i virksomheden læs mere her under vores consulting sider. 

7. Hvad koster en rekruttering?

Det kommer helt an på hvad jeres behov er, så her er I meget velkomne til at kontakte os så kan vi hurtigt give jer et oplæg.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk