Talentudvikling

Vi bliver en bedre udgave af os selv og bliver 50 – 120% mere effektive, når vi primært arbejder inden for vores toptalenter. Ved du om dine medarbejdere gør det, og hvordan virksomheden bedst støtter op om dette?

Ved at finde og udvikle dine talenter i virksomheder, sikrer du at de bedste fastholdes, samt du får en virksomhedstilpasset udvikling der matcher jeres strategi.

Udvælgelse af dine talenter

En af virksomhedens vigtigste ressourcer er de nuværende medarbejdere. Vi kan hjælpe med at skabe overblik over dine nuværende medarbejdertalenter, og bistå med at optimere anvendelsen af deres kompetencer. Giver du dine medarbejdere lov til at anvende deres toptalenter er det dokumenteret, at de bliver mere effektive, får mere succes i det de laver og dermed bliver mere engagerede i deres job.

Gallup International’s Meta-Analyse viste følgende relation når medarbejder arbejde med deres toptalenter:

  • Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
  • Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
  • Profit: 14.4–29.4% forøgelse
  • Salg: 10.3–19.3% forøgelse

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

En undersøgelse viser, at

  • 21% af de medarbejdere som skiftede job, ikke oplevede at der var den ønskede plads til personlig og faglig udvikling.
  • Det er helt essentielt at medarbejdere oplever, at de kan udvikle kompetencer, de finder styrkende og interessante.

Talentudviklingen

I arbejdet med optimering af virksomhedens talenter bruger vi talenttesten TT38 fra Talent Unlimited.

Et talent kan defineres ved en person, virksomheden kan se indtræde i en specifik ny rolle på den længere bane. Det kan være som leder, projektleder, faglig ansvarlig, koordinator eller lignende. Det kan også være en person der er i spil til et nyt job internt i virksomheden. 

Talentudviklingen dækker over alle processer, hvori en medarbejders rolle redefineres i vid udstrækning. Noget af det vigtigste at se på, er treenigheden bestående af: Nærmeste leder – Arbejdsopgaver – Kollegaer/Kultur. Når følgende 3 ting er i godt samspil, medfører det at vedkommendes talenter kommer i spil, og her har medarbejderen størst muligt potentiale for succes.

Medarbejdere med en selvindsigt i egne talenter får en øget forståelse og accept af, at de indeholder en unik sammensætning af talenter. Denne indsigt giver medarbejdere samt lederen, en forståelse af hvilke opgaver og roller der passer til dem, hvad der skal udvikles på, og vigtigst af alt, hvorfor. 

Den eller de talentkandidater der skal igennem talentudviklingsforløbet vil blive taget i hånden af specialister indenfor de områder der bliver defineret i forløbet. Hvert forløb tilpasses så den matcher virksomhedens behov og ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

1. Vi har, efter omstrukturering, et team der ikke performer. Kan I hjælpe?

Det kan vi godt, kontakt os uforpligtende.

2. Vi ønsker at øge vores salg væsentlig, kan I hjælpe?

Det kan vi godt, kontakt os uforpligtende, vi kan øge salget med 10-15%.

3. Hvor lang tid tager forløbet?

Det vil variere i forhold til behovet, så kontakt os uforpligtende for en vurdering.

4. Det er dyrt at bruge konsulenter, har før brugt det uden held

Det er en god investering – I kan prøve at regne på, hvad en fejlansættelse vil koste jer eller ansættelse af en middelmådig medarbejder? Undersøgelser fra Harvard viser, at størstedelen af jobskifte forekommer inden for 12 måneder.

Den Succesfulde Rekruttering sikrer at medarbejdere med talent for jobbet, som minimum producerer det dobbelte. Der findes faktisk eksempler på medarbejdere, som producerer ni gange så meget, samt en forøgelse af medarbejderengagement med 9-15%, når medarbejdertalenter matcher job, kultur og nærmeste leder.

Kontakt os uforpligtende for at høre nærmere, hvad vi kan tilbyde jer.

5. Laver I også outplacement?

Ja! Du kan læse mere under "Outplacement". 

6. Laver I også medarbejderudvikling?

Ja! Vi har forløb til medarbejderudvikling og hvordan I bedst bruger den talentmasse I har i virksomheden.

Læs mere under 'Consulting'.

7. Hvad koster en rekruttering?

Det kommer helt an på, hvad jeres behov er, så her er I meget velkomne til at kontakte os, så kan vi hurtigt give jer et oplæg.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk