PRESSEMEDDELELSE

Progreso ApS

Aalborg, den 1. september 2020

Progreso udvider med nyt forretningsben og åbner kontor i Aarhus

Ledelseskonsulentvirksomheden Progreso i Aalborg udvider nu forretningen og starter afdeling inden for rekruttering. Den nye afdeling består i første omgang af to erfarne rekrutteringsprofiler, men det er tanken, at afdelingen løbende skal udvides i Aalborg og på et nyt kontor i Aarhus. På sigt skal det nye forretningsben føre til en fordobling af Progresos størrelse. 

Ledelseskonsulentvirksomheden Progreso i Aalborg med de to partnere Lars Wamberg og Kaj Schytz i spidsen udvider nu med en ny afdeling inden for rekruttering. Hidtil har den godt syv år gamle virksomhed fokuseret på konsulentydelser inden for lederuddannelse, personlig udvikling og teamsamarbejde, men fremadrettet kan Progreso også tilbyde rekruttering af nøglemedarbejdere for virksomhedens kunder:

- Vi bliver ofte spurgt, om vi kan hjælpe med at finde den rette person til en given stilling. Det har vi hidtil sagt pænt nej tak til, da vi ikke har haft inhouse kompetencer inden for rekruttering. Det laver vi om på nu. Vi har fået tilknyttet to erfarne rekrutteringsprofiler, der er tidligere medejere af rekrutteringsfirmaet &friends, som ansvarlige for vores nye forretningsben rekruttering. Samtidig åbner vi en afdeling i Aarhus, hvor en af vores nye rekrutteringskonsulenter er bosat, forklarer adm. direktør og partner Lars Wamberg.

Den nye afdeling inden for rekruttering kommer i første omgang til at bestå af Charlotte Svane og Vibeke Lautrup, der begge har arbejdet med rekruttering og HR i en årrække. De ser et stort potentiale i at sammenkoble Progresos nuværende konsulentydelser med rekruttering:

- Vi ser mange styrker i det nye setup hos Progreso, hvor vi både kan tilbyde udvikling af medarbejdere og rekruttering. Begge ydelser er afhængige af et indgående kendskab til virksomheden, dens kultur og dens medarbejderressourcer, og der er ingen tvivl om, at vi kan yde en bedre rekrutteringsindsats, når vi repræsenterer begge ben, siger Charlotte Svane. Hun suppleres af Vibeke Lautrup:

- En af Charlottes og mine styrker er den såkaldte ”Talentafdækning”, hvor vi har fokus på virksomhedens talenter. Når vi har en ny stilling, som vi skal besætte, så tilbyder vi også at vurdere, om der er interne profiler, der med fordel kan ”reboardes” til en ny stilling. Det er en langt mere effektiv måde at rekruttere på, og virksomheden kan i mange tilfælde undgå at skulle opsige medarbejdere, siger hun.

Vibeke Lautrup vil til daglig være tilknyttet Progresos kontor på Systemvej i Aalborg SV, mens Charlotte Svane skal stå for at åbne Progresos første kontor i Aarhus. Adressen er endnu ikke fundet, men det vil ifølge Lars Wamberg ske i løbet af efteråret:

- Vi glæder os meget til at få os etableret med adresse i det østjyske. Vi har allerede mange kunder i Aarhus, og med det nye forretningsben har vi endnu mere at tilbyde erhvervslivet i både Midt- og Nordjylland, siger han. 

Lars Wamberg siger supplerende, at målsætningen er at fordoble antallet af medarbejdere fra de nuværende 6-8 mand, og at væksten både skal komme fra konsulentydelser og rekruttering. Progreso er i dag et konsulenthus, der giver ledere og teams operationelle og enkle værktøjer til at navigere i en kompleks virkelighed. Det kan ske gennem individuelle, skræddersyede udviklingsforløb eller gennem deltagelse i et af Progresos lederudviklingsprogrammer.

Om Progreso

Hos Progreso ønsker vi at gøre en forskel inden for både ledelse, teams og enkeltpersoner. Vi tror på, at sund ledelse og et godt teamsamarbejde er vilkårene for at opnå succes, både personligt og for virksomheden som helhed.

Det er vores mission at få så mange som muligt til at opleve goderne ved disse vilkår, samt opleve hvor stor en forskel en sund ledelse og et stærkt samarbejde kan medføre i form af forbedrede resultater og en øget arbejdsglæde.

Denne mission udføres ved, at vi uddanner både ledere og teams i at arbejde med konkrete og operationelle værktøjer, som virker i en kompleks virkelighed.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Adm. direktør og partner Lars Wamberg, tlf. dir. 4099 0090 og lw@progreso.dk

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk