Den succesfulde rekruttering

Ansættelse af de rigtige medarbejdere skaber resultater

Den succesfulde rekruttering handler i høj grad om, medarbejderens talenter og potentiale for at skabe succes på den lange bane for virksomheden.

Vi sikrer, at medarbejderens talenter matcher til job, kultur og nærmeste leder, samt hvordan du får den nye medarbejder godt ombord. Dette samspil betyder, at vedkommendes talenter kommer i spil, og dermed har den nye medarbejder størst muligt potentiale for succes.

Som mennesker lykkedes vi bedst der, hvor vi er gode (top talenterne). Det er her, hvor en ekstern partner kan være en god investering. Du får sparring af erfarne konsulenter, der er vant til at rekruttere og bruge de værktøjer, der er med til at sikre basen for en succesfuld rekruttering, oplæring og fokus på, hvilke rammer der skaber værdi for medarbejdere og virksomheden. Både nu og i fremtiden.

 

Giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Fordelene ved at have fokus på talenter er veldokumenterede:

Man ved bl.a. at medarbejdere med talent for jobbet, som minimum producerer det dobbelte. Der findes faktisk eksempler på medarbejdere, som producerer 9 gange så meget samt medarbejderengagement forøges med 9-15%, når medarbejdere talenter matcher job, kulturen og nærmeste leder.

Rekruttering som langsigtet forretningsudvikling:

Forretningsudvikling er et langsigtet, strategisk spørgsmål. Desværre er det de færreste, der opfatter rekruttering på den samme lange bane. Grundlæggende bør ethvert strategisk forretningsudviklingstiltag ledsages af en tilsvarende talent management strategi, der sørger for, at de rette menneskelige talenter følger med. Uden disse bliver det yderst vanskeligt at gennemføre de strategiske forretningsudviklende tiltag.

En god investering

En fejlansættelse koster dyrt, historien er ikke ukendt, idet undersøgelser fra Harvard viser, at størstedelen af medarbejderes jobskifte forekommer indenfor de første 12 måneder.

Hent materialet om rekruttering her!

Rekrutteringsforløbet

Rekrutteringsforløbet tilpasser vi selvfølgeligt jeres behov! Vi supporterer i opstarten og følger løbende op, så vi sikrer en succesfuld opstart. En god opstart har stor indflydelse på, hvor hurtigt vi lykkedes i vores nye job.

Og herefter slipper vi jer ikke! Det er vigtigt for os, at de valgte kandidater lykkes i deres nye job, derfor følger vi op. I vil opleve, at vi kommer forbi eller ringer i løbet af det første år. Det giver jer mulighed for at bruge os som ekstern sparringspartner i relation til jeres nyansættelser.

Derudover sørger vi for, at i får en onboarding checkliste, så den nye medarbejder kommer godt i gang på den nye arbejdsplads og i det nye job.

Fokus på talenter sikrer altså, at du får den rette ind, og at du får dem ind på den rette måde

Find stjernen til teamet – fejlansættelse er dyrt for virksomheder!

En kunde henvender sig til os. Efter længere tids søgning af en ny stjerne til deres team, følte de at de havde fundet den rette. Dog udviklede medarbejderen sig ikke som forventet, og kunne efter 6 måneder ikke leve op til de forventninger de havde sat på forhånd. Medarbejderen valgte at rejse efter de 6 måneder. En fejlansættelse som denne koster på produktiviteten for hver dag der gik, og nu skulle virksomheden starte forfra. Historien er ikke ukendt, idet undersøgelser fra Harvard viser at størstedelen af jobskifte forekommer indenfor 12 måneder. Vi aftaler derfor med kunden at køre ’Succesfuld Rekruttering’ forløbet igennem, hvor vi konkretiserer hvilke talenter, der matcher på virksomhedens arbejdsopgaver, deres kultur og den nærmeste leder.

Kundens kommentar: ”Vi har i dag en top performer medarbejder, en stjerne medarbejder, som er det helt rigtigt match til vores virksomhed, og som bidrager positivt til virksomhedens bundlinje”.

Ofte stillede spørgsmål

1. Vi ønsker hjælp til at finde en ny medarbejder?

Kontakt os uforpligtende så kan vi finde en løsning der matcher jeres behov

2. Har stor udskiftning af medarbejder?

Når medarbejderens talenter matcher job, kulturen og nærmeste leder, sikrer I en forøgelse af medarbejderengagement på 9-15%.
Den succesfulde Rekruttering handler i høj grad om, medarbejderens talenter og potentiale for at skabe succes på den lange bane for virksomheden.
Vi sikre at medarbejderens talenter matcher til job, kultur og nærmeste leder, samt hvordan du får dem godt ombord og hvordan du sætter dem i scene.

3. Det er dyrt at bruge konsulenter, har ført brugt det uden held

Det er en god investering – I kan prøve at regne på hvad en fejlansættelse vil koste jer eller ansættelse af en middelmådig medarbejder? Undersøgelser fra Harvard viser at størstedelen af jobskifte forekommer inden for 12 måneder.  

Den Succesfulde Rekruttering sikre at medarbejdere med talent for jobbet, som minimum producerer det dobbelte. Der findes faktisk eksempler på medarbejdere, som producerer 9 gange så meget samt medarbejderengagement forøges med 9-15%, når medarbejdere talenter matcher job, kulturen og nærmeste leder.
Iht.  Gallup International’s  Meta-Analyse viste følgende relation mellem talentbaseret medarbejder og virksomhedens output:
• Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
• Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
• Profit: 14.4–29.4% forøgelse
• Salg: 10.3–19.3% forøgelse

4. Vi ønsker diskret at finde en ny medarbejder

Det kan vi godt hjælpe med. Kontakt os uforpligtende for at hører nærmere

5. Vi ønsker en der kan øge salget med 10-15%

Det kan vi godt hjælpe med, i vores talenttest kan man direkte aflæse hvor god en kandidat er til at sælge – og hvem der er top performer indenfor salg.

6. Vi vil gerne selv stå for rekrutteringen, men have hjælp til selve testen

Vi leverer skræddersyet løsninger der matcher dine behov. Så det vil vi gerne hjælpe med. Kontakt os uforpligtende for at hører om muligheder

7. Hvor lang tid tager forløbet?

Vores mål er at afslutte et rekrutteringsforløb indenfor 6 uger. Det kan dog variere alt efter hvor stort udbuddet er af kandidater og vil være i dialog med jer. det vigtigste for os er at I får den rigtige til jobbet.

8. Laver I også outplacement?

Ja! Du kan læse mere om det under "Outplacement". 

9. Laver I også medarbejderudvikling?


Ja! Vi har forløb til medarbejderudvikling og hvordan I bedst bruger den talentmasse i har i virksomheden læs mere her: ’Talenudvikling og teamoptimering’ (link)

10. Hvad koster en rekruttering?

Det kommer helt an på hvad jeres behov er, så her er I meget velkomne til at kontakte os så kan vi hurtigt give jer et oplæg.

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk