Kompetenceudvikling

Outplacement

Afskedigelse er nok en af de værste og sværeste opgaver, man som leder kan blive udsat for. Det handler jo om at afbalancere de berørtes følelser med virksomhedens behov. Derfor er det godt at have professionel hjælp at læne sig op ad idet gode og respektfuldt gennemførte afskedigelser giver mindre turbulens blandt medarbejderne og kan aflæses i mere goodwill til virksomheden.

Læs mere her

Executive Search

Har du brug for, at rekrutteringsprocessen skal være diskret, og du ved, det kræver lidt ekstra at finde den helt rigtige person, så vil dette formodentligt være den rigtige løsning for dig.

Som udgangspunkt vil vores fokus også her være på, at vi som mennesker lykkedes bedst der, hvor vi er gode. Det er her, hvor en ekstern partner kan være en god investering. Du får sparring af erfarne konsulenter, der er vant til at searche efter de rigtige ledere og specialister og bruge de værktøjer, der er med til at sikre basen for en succesfuld rekruttering. Derudover så har de fuldt fokus på, hvilke rammer, der skaber værdi for kandidaten og virksomheden. Både nu og i fremtiden.

Læs mere her

Den succesfulde rekruttering

Den succesfulde rekruttering handler i høj grad om, medarbejderens talenter og potentiale for at skabe succes på den lange bane for virksomheden.

Vi sikrer, at medarbejderens talenter matcher til job, kultur og nærmeste leder, samt hvordan du får den nye medarbejder godt ombord. Dette samspil betyder, at vedkommendes talenter kommer i spil, og dermed har den nye medarbejder størst muligt potentiale for succes.

Læs mere her

Brug jeres talenter

Virksomhedens vigtigste ressourcer er de nuværende medarbejdere. Vi kan hjælpe jer med at skabe et overblik over den samlede talentmasse i virksomheden, og dermed optimere jeres anvendelse af medarbejdernes naturlige styrker.

Det er dokumenteret, at medarbejdere er mere effektive, succesfulde, og bliver mere engagerede i deres job, når de anvender deres toptalenter til opgaver som de er naturligt stærke i, og motiverede for.

Læs mere her

Arbejdspladsvurdering

APV er et værktøj, som hjælper med at forebygge dårligt arbejdsmiljø og nedsætte sygefraværet og dermed øge fokus på trivsel.

Der findes mange grunde til at arbejde ordentligt med APV og have fokus på arbejdsmiljø - for der er nemlig meget at vinde som virksomhed. Investering i arbejdsmiljø betaler sig to gange tilbage igen, og 31% af sygefraværet på det danske arbejdsmarked henføres til et dårligt arbejdsmiljø. 

Brug den lovpligtige APV effektivt og det viser sig på bundlinjen. Med vores værktøj slipper I for det tunge og tidskrævende administrativearbejde, der kan ligge i forbindelse med APV. 

Læs mere her

Få en uforpligtende snak om
hvordan vi kan hjælpe dig

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på

+45 51 90 52 00
info@progreso.dk